Curs de reflexologia infantil a Sant Celoni

Noticias, convocatorias y avisos sobre conferencias, cursos, jornadas, charlas, master, campañas, presentaciones, coloquios, talleres,....... tienen cabida en este foro.

Moderadores: Panoramix, biomana

Responder
User avatar
lesdoules

Curs de reflexologia infantil a Sant Celoni

Mensaje por lesdoules »

Curs per a mares i pares de Reflexologia podal infantil a Sant Celoni

Els nadons, nens i nenes, són sumament receptius a l’estimulació de les zones reflexes del peu. La resposta és immediata i sempre positiva. L’aplicació d’aquesta tècnica ens proporciona la possibilitat d’ajudar-los a alliberar-se de petits problemes de tipus orgànic que acostumen a presentar-se durant els seus primers dies, mesos, anys... de la seva vida. A més a més, li ensenyarem a responsabilitzar-se del seu cos i l’ajudarem en la auto curació i a la vegada, en proporcionar-li atencio i carícies, li facilitarem una millor integracio de la vida extrauterina, potenciant el vincle mare/pare-fill/filla.

OBJECTIU
Aprendre a resoldre les dolències més típiques de la infantesa, fent-nos responsables i particeps de la salut física i emocional dels nostres petits.

DIRIGIT A
Mares, pares, avis, avies, i qualsevol persona que estigui cuidant nadons, nenes i nens.

CURS
Teòrico Práctic, personalitzat i amb un maxim de 5 famílies. Inclou llibre i material audivisual de reflexologia podal infantil de l’escola.

LLOC
Centre de Salut L’Arbre- C/ Santa Rosa 71, Sant Celoni

DURACIÓ
6 sesssions de dues hores

INVERSIÓ 150€ (material inclòs)

IMPARTEIX
Ariadna Tremoleda (mare, reflexòloga i monitora de reflexologia podal infantil pel centre de formació Ángeles Hinojosa) (www.reflexologiainfantil.org)

HORARIS
Dimarts de 10.30 a 12.30h
Dijous de 18 a 20h
(modificables segons participants)

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
mail. ariadna.tremoleda@gmail.com
tlf. 938486749 o 972160366
ResponderUsuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 2 invitados