Fin de semana para embarazadas

Noticias, convocatorias y avisos sobre conferencias, cursos, jornadas, charlas, master, campañas, presentaciones, coloquios, talleres,....... tienen cabida en este foro.

Moderadores: biomana, Panoramix

Responder
User avatar
ariadna

Fin de semana para embarazadas

Mensaje por ariadna »

Bona tarda a totes!

A Can Mateu se’ns ha acudit una nova proposta fruit de reflexions sobre els nostres embarassos. En un moment tant especial i meravellós de la nostra vida, ens trobàvem amb pocs espais on poder-ho compartir amb altra gent que es trobés en el mateix procés i en quasi cap activitat pensada en poder disfrutar de l’experiència, compartir-ho amb la parella i conectar amb el nadó. Així que us proposem un cap de setmana per a dedicar-se, únicament, a disfrutar de l’experiència de l’embaràs.
IMG_8456

Del 30 d’octubre a l’1 de novembre de 2009 obrirem les nostres portes, per fer una trobada de 3 famílies embarassades (parelles o no) i compartir la masia, el contacte amb la naturalesa del Montseny, el bon menjar ecològic i casolà i activitats de contacte amb l’embaràs tant físicament com emocional.

Si us interessés la proposta però no us poguéssiu adaptar a les dates, no tindriem problema en parlar d'algun altre cap de setmana.

Per a mes informacio podeu trucar al 972160366.

Salut,
Ariadna
ResponderUsuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado